Боримиров с любопитно изказване за Митов, Грант и Делио Роси

OFFNews 02 август 2017 в 12:19 1651 0

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров изгледа сутрешната тренировка на "сините" и направи интересно изказване по повод последните събития в клуба.

"Няма нищо сигурно и официално. Когато влезете в скъп ресторант и разгледате менюто, не е задължително да си поръчате, нали?! Относно Авраам Грант питайте Диана Иванова. Делио Роси? Не мога да коментирам неща, които не са станали факт!", сподели Боримиров.

Малко след неговото изказване, Николай Митов напусна стадиона, гонен от репортерите, и много бързо се измъкна от пространството пред съблекалните на "Герена" със служебния си автомобил.

На този етап не е ясно дали днешното занимание е било последно на Митов като старши треньор на "сините". Сагата около треньорския пост продължава.

Италианецът Делио Роси е готов да застане начело на Левски, след като треньорът имаше преговори с шефовете на "сините", а след това сподели, че е доволен от проведените разговори.

Както стана ясно вчера пък медиите в Израел твърдят, че Аврам Грант поема Левски от четвъртък. Изданието Maariv.co.il пише, че бившият мениджър на Челси се e разбрал с изпълнителния директор Красимир Иванов и трябва само да парафира контракт за две години.

Той щял да взима 25 000 евро на месец. Според медиите в родината на специалиста, той бил в София със своя адвокат Уди Сохтовиц преди да се завърне в Израел за честванията на националния им празник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови