Бойко Борисов с гол и пас за Тигрите, отстъпва дузпа на Бижутера

OFFNews 06 декември 2019 в 11:34 10877 2

Премиерът Бойко Борисов отново се разписа за отбора на Витоша (Бистрица). "Тигрите" спечелиха титлата в зона "Югозапад" в първенството при ветераните след разгром със 7:1 на финала над Беласица.

Борисов се отчете с едно попадение и даде една асистенция. Голов дебют за "тигрите" направи легендата на Левски Христо Йовов.

Бижутера, който се кандидатира за кмет на Своге от ГЕРБ, се разписа от дузпа, чието изпълнение му беше отстъпено от Бойко Борисов, който по принцип е титулярен изпълнител на наказателните удари за Витоша.

Купата на Витоша беше връчена от легендата на Левски Емил Спасов.

Следващата цел пред "тигрите" е участие в суперфинал, в който ще играят победителите от четирите зони при ветераните. Тези мачове са през пролетта на 2020 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3900

2

минувач

07.12 2019 в 06:51

Па убав, па строен... Пу-пу да не му е уроки :-)

18551

1

Нострадамус

06.12 2019 в 17:55

Бългaрия зaгуби cвoя cтaтут нa гaзoв хъб и нямa дa пoлучи други прeфeрeнции oт трaнзитa нa руcки гaз. Бългaрия (боко) ce oткaзa oт „Южeн пoтoк“ и прoпуcнa дa cтaнe нaй-гoлeмият гaзoв хъб в рeгиoнa. Тe прoпуcнaхa тoвa, зaрaди oтнoшeниятa cи cъc CAЩ и EC,зaяви зaмecтник – прeдceдaтeля нa кoмитeтa пo eнeргeтикa към Държaвнaтa думa Игoр Aнaнcки.