Берое излъга Етър във Велико Търново с дузпа

Играчи гонят калпави съдии по терена, агитката на гостите атакува Боби Михайлов

OFFNews 15 септември 2017 в 19:23 2203 0

Берое се изкачи (вероятно временно) на трето място в класирането след обрат за 2:1 във Велико Търново. Камбуров вкара от дузпа победния гол срещу Етър. Решението на съдията Баялцалиев беше леко дискусионно.

Малко преди края Ивайлов от домакините посегна на Еуженио в пеналта. Контакт със сигурност имаше, но дали за дузпа - твърде спорно. Камбуров не се впечатли и вкара с удар точно в средата.

Етър започна страхотно мача и заслужено поведе. Бадара вкара четвъртия си гол в шампионата след центриране. Берое обаче живна и логично изравни. Първо Райнов удари гредата, после Карачанаков вкара след невероятно меле. Търновци обаче претендираха, че играч в засада е пречил на вратаря им.

След почивката и двата съперника пропуснаха отлични положения. Иван Стоянов изтърва най-чистото за домакините. Виданов и Карачанаков пък не успяха да вкарат от чисти положения за заралии.

Интересното е, че точно агитката на Берое вдигна плакат срещу Боби Михайлов във втори пореден мач. Играчите също бяха нервни спрямо представителите на БФС, като не спряха да гонят съдиите по терена. Етър имаше основателна причина да иска дузпа за игра с ръка в пеналта на гостите.

Берое вече има 16 точки и е на две пред Левски. На три отпред е ЦСКА-София, а на две - Лудогорец. Тимът от Стара агора обаче има мач повече.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови