Берое изгони Ферарио Спасов, феновете си искат Илиан Илиев

OFFNews 20 май 2017 в 08:03 2559 0

Един тъжен сезон на Берое завърши по тъжен начин. Клубът изгони треньора Ферарио Спасов веднага след победата 2:1 над Ботев Пловдив, която се оказа недостатъчна за участие в следващите плейофи.

А на фена на хеви метъла му се работеше. Феро изрази готовност да остане и да гради отбор за новия сезон веднага след мача, но няма да получи такъв шанс.

"Победата с 2:1 срещу Ботев не бе достатъчна за Берое да продължи напред и сезонът за тима приключи тази вечер. След двубоя ръководството на тима обяви, че през следващия сезон Берое ще има нов наставник, чието име ще стане известно скоро.

Ръководството на клуба благодари на Спасов за професионализма и работата в клуба", написаха от Берое на официалния си сайт.

Ферарсио Спасов беше назначен начело на Берое на 26 октомври, заменяйки разочаровалия Александър Димитров. Тогава Феро напусна със скандал Спартак (Плевен), като преди това по подобен начин си тръгна и от Етър.

Под негово ръководство Берое изигра 24 мача в Първа лига и записа 9 победи, 7 равенства и 8 загуби.

Както написахме, феновете в Стара Загора си искат Илиан Илиев, който спечели първата купа в историята на клуба. Самият варненец обаче предпочита на този етап да работи в чужбина.

Не е изключено бившият великолепен халф на Левски да размисли. Сам е казвал, че чувства Стара Загора като свой дом.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови