Антонио Конте: Невъзможно е да играем на предела в Серия А и Шампионска лига

OFFNews 06 ноември 2019 в 12:47 1285 0

Треньорът на Интер Антонио Конте не скри гнева си след загубата от Борусия в Дортмунд (2:3) в среща от от Група F на Шампионска лига.

"Нерадзурите" водеха с 2:0 на полувремето и предизвикаха ентусиазъм у феновете си, но в крайна сметка допуснаха много болезнен обрат.

"Срещу Барселона беше същото. Не, днес беше още по-лошо, защото водехме с два гола, а не с един. Дори не ми се коментира второто полувреме.

Надявам се този мач да изясни в каква ситуация се намираме на тези, които още не разбират (б.р. Конте визира ръководството).

Момчетата не можеха да направят нищо повече. Слабо ме вълнува какво ще стане през зимата. Ние трябваше да планираме сезона много по-добре.

Сега играем на практика с едни и същи футболисти, които нямат почивка. От днешното второ полувреме могат да се направят еднозначни изводи. Невъзможно е да играем на предела в Серия А и Шампионската лига.

В мача със Сасуоло стана същото, но там водехме с 4:1 и завършихме 4:3. Просто съм бесен, защото сами се поставихме в тази ситуация. Нека директорът да дойде да говори вместо мен", каза Конте.

Барселона e на първото място в Група F с актив от 8 точки, с 1 повече от втория Борусия Дортмунд. Интер пък е трети с 4, а Славия Прага е на дъното с 2 пункта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови