Алексис Санчес вече официално е играч на Интер

OFFnews 30 август 2019 в 09:48 1441 0

Алексис Санчес вече официално е играч на Интер. Чилиецът премина медицинските прегледи в базата на "нерадзурите" и снощи сложи подписа си под договора с новия си тим. 30-годишният футболист пристига от Манчестър Юнайтед под наем до 30 юни 2020 година.

Според непотвърдени информации Интер ще плаща 5 милиона евро от заплатата на Санчес, докато останалите 7 милиона ще се поемат от "Червените дяволи".

Това е своеобразно завръщане за чилиеца в Серия "А", където той направи отлично впечатление с екипа на Удинезе. Той носи екипа на "Зебрите" от 2007 до 2011 година и изигра 95 мача за клуба, в които отбеляза 20 гола и направи 16 асистенции.

Санчес имаше доста проблеми на "Олд Трафорд" след идването си от Арсенал през януари 2018 година. Той така и не успя да разкрие пълния си потенциал с екипа на Манчестър Юнайтед, с който има едва 5 гола в 45 изиграни мача.

Сега футболистът се надява да възроди кариерата си на "Сан Сиро", където ще се събере с бившия си съотборник в Юнайтед Ромелу Лукаку, който също премина в Интер през това лято срещу 74 милиона паунда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews