Алексис Санчес се оплака и от хладилника в съблекалнята на Манчестър Юнайтед

OFFNews 10 ноември 2018 в 18:52 2136 0

Чилийският нападател Алексис Санчес не е щастлив в Манчестър Юнайтед по множество причини, но една от тях е изключително куриозна.

Оказва се, че Санчес е недоволен от факта, че хладилникът в съблекалнята на "червените дяволи" е твърде близо до неговото шкафче и от това му постоянно му мръзнели краката. Освен от хладилника, чилиецът е недоволен и от стила на игра, налаган от Жозе Моуриньо, както и от липсата на приятели в отбора.

Той общувал само с Ромелу Лукаку, Хуан Мата и Давид де Хеа, което му било недостатъчно. Не на последно място той трудно приемал живота в Манчестър, сравнявайки го с центъра на Лондон, когато носеше екипа на Арсенал.

"Историята му е класическа като "Великия Гетсби". Богат човек става самотен и се дистанцира от случващото се около него. Така именно изглежда Алексис Санчес по време на някои от мачовете на Юнайтед", пише изданието balls.ie.

Парите са единственото от което не се оплаква Санчес. Той получава 400 000 евро седмично в Юнайтед, където премина от Арсенал през януари 2018 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови