Актьорът Юлиян Вергов сравни ЦСКА с шампиона в Moto GP

OFFNews 15 февруари 2020 в 10:46 3395 0

Любимият на публиката актьор Юлиян Вергов, който е сред най-известните привърженици на ЦСКА, направи любопитно сравнение на отбора преди дербито с Левски днес.

В контролите ЦСКА не се представи на ниво, което разколеба привържениците, че отборът е способен да се справи с Левски. Според Вергов обаче това дори е по-добре, защото е мобилизирало футболистите.

"В предишни години сме го гледали. Гръмки победи в контролите и после падане от стола. По-добре, че така се случи. Това ме кара да вярвам, че отборът ще спечели този мач. Сега гледам и подготовката на шампиона в Moto GP Марк Маркес.

В момента не се представя добре, но кой ще гарантира, че ще се провали, когато стане сериозно", казва Вергов пред "Меридиан Мач".

Той споделя и мнението си за случващото се на "Герена", където са изправени пред финансова криза заради проблемите на собствениците.

"Привържениците на Левски ни се смяха преди време, но сега какво стана...Аз не бих се смял и няма да го направя никога. Но кризата е в целия ни футбол. Просто клубовете започват да гърмят един по един. Според мен от тази ситуация може да се извлече полза, като отборите се изчистят от чужденците и продължат да играят с наши момчета, които имат желание", коментира Вергов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови