''Отровеният от злоба протестър Минеков'' и COVID-19 правилата в ЕП

OFFNews 05 октомври 2020 в 16:29 14507 3

"Отровеният" от злоба протестър Минеков (б. ред. - има се предвид проф. Велислав Минеков) няма да бъде допуснат в Европейския парламент. Това написа евродепутатът от ГЕРБ/СДС Александър Йорданов във фейсбук. 

Въпреки препоръката на Медицинската служба на парламента депутатите от т.нар. рискова група 100% да избягват участие в заседания в закрити помещения, ще присъствам в пленарната зала, за да чуя и видя до каква още низост могат да паднат хулителите на България, обяснява бившият председател на Народното събрание.

OFFNews потърси коментар по темата Арман Бабикян, друг представител на "Отровното трио".

"От март месец тази година в ЕП не се допускат външни лица заради COVID-19. Би трябвало точно Йорданов да го знае, а не да лъже, че точно проф. Минеков няма да бъде допуснат", каза той пред медията ни.

Бабикян уточни, че в момента известният скулптор и един от инициаторите не продължаващите вече три месеца масови протести за оставка на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев има срещи с евродепутати в Брюксел, а по-късно ще участва в протест на българи пред сградата на ЕП.

А ето и цялото писание на Александър Йорданов в социалната мрежа:

ЗА ДНЕШНИЯ ДЕБАТ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА

Той ще започне около 20:00 ч. българско време. Ще могат да се изказват само предварително определените от своите парламентарни групи депутати. Свободни изказвания най-вероятно няма да има. От парламентарната група на ЕНП - защитниците на България, ще говорят: Манфред Вебер - председател, Андрей Ковачев - зам.председател, Роберта Мецола - координатор на Комисията LIBE и Андрей Новаков. Това, което имах да кажа по въпроса за тази антибългарска акция на социалисти, комунисти, зелени и леви либерали, съм го казал в работната група на ЕНП в комисията LIBE, както и пред парламентарната група. Въпреки препоръката на Медицинската служба на парламента депутатите от т.нар. рискова група 100% да избягват участие в заседания в закрити помещения, ще присъствам в пленарната зала, за да чуя и видя до каква още низост могат да паднат хулителите на България. "Отровеният" от злоба протестър Минеков няма да бъде допуснат в Парламента. Гласуването на резолюцията ще е в четвъртък и тогава ще стане ясно кои политически сили в Европа са приятели на България и кои са тези, които не ни мислят доброто. Що се отнася до поведението на инициаторите на дебата - Йончева и Кънев, то е ясно, че дружбата между БСП и ДБ ще укрепне още повече след този дебат. За да се мъчи и страда България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6589

3

stanimir_13

05.10 2020 в 21:09

Сашо, ти си продажник. Лижеш задника на Бойко за няколко сребърника. Срамота.

11719

2

Краси

05.10 2020 в 20:18

Ей, Сашко, толкова ли си обеднял, та за една евродепутатска заплата се продаде на герберската мафия?
Срамота, възрастен човек си, няма да си ги носиш на оня свят, още никой не е успял.
И боко, и Доган, и Пеевски няма да могат да си вземат крадените милиарди със себе си.