Щангистът Ангел Русев: Неделчо Колев ни разочарова, излага себе си

OFFNews 01 януари 2022 в 10:53 8449 0

Европейският шампион по вдигане на тежести и бронзов медалист от световното първенство Ангел Русев е много разочарован от действията на бившия президент на федерацията Неделчо Колев. Босът все още се води начело на организацията на хартия, след като новото ръководство не е вписано в регистъра заради обжалване.

В интервю за youtube канала Спортната джунгла 20-годишният тежкоатлет разкри как с неговите колеги не са знаели дали ще участват на световно първенство до последно.

„Много сме разочаровани от г-н Неделчо Колев – разказа Ангел Русев. – Резултатите могат и да спаднат, защото главата не ти е в залата, а как ще заминеш. Благодарение на д-р Кирил Панайотов и Ариф Маджид заминахме и взехме медали. Не знам дали Неделчо Колев вижда, че излага себе си. Той е на 70 години. Не е нормално да пише така в социалните мрежи за отбора и за щангите.“

Как Ангел Русев се е самонадъхвал на световното, защо е заминал с много по-малки амбиции и каква промяна ще направи през 2021-а вижте в цялото интервю за youtube канала Спортната джунгла.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша