Александър Сръндев взе своя чек като спортен талант на Еврофутбол

OFFNews 02 май 2019 в 14:21 795 0

На специална церемония на 22.05.2019 г. в офиса на Еврофутбол Александър Сръндев получи чек на стойност 4800 лева като Спортен талант на публиката за 2019 година лично от управителя на българския букмейкър г-жа Руди Вачкова.

"Радваме се, че още един млад състезател бе избран чрез допитването за Спортен талант. Пожелаваме му много здраве и да ни зарадва с много успехи", заяви г-жа Вачкова. Благодарение на сумата, отпусната му по програма "Спортни таланти", Алекс ще си закупи състезателно колело.

Изпълнителният директор на Фондация "Работилница за граждански инициативи" г-жа Илияна Николова пожела Александър да стане следващият "комуникационен вълшебник". Повод за това е, че Алекс спечели допитването до публиката за трети пореден път, което е и своеобразен "требъл".

Анкетата се проведе от 03-ти до 19-и май на страницата talanti.eurofootball.bg. 21-годишният столичанин активизира 609 свои приятели, съмишленици и съотборници, което му осигури и първото място. Втори е лекоатлетът Васил Власов с 459 гласа, а на трето място се нареди 15-годишната Ева Петкова.

Припомняме, че на 27 март Еврофутбол обяви 31 Спортни таланти за 2019 година. С избирането на Александър Сръндев тяхната бройка достига числото 32.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови