Свекървата и перфектният подарък за нея!

OFFNews 20 юли 2022 в 12:35 8311 0

вечеря

Снимка neostyle.bg

подаръци

Изборът на подарък за майката на съпругът ви със сигурност не е лесен. Как да изразите обичта си към нея, а притеснението от това дали подаръкът е достатъчно сантиментален ви притиска. Дали пък тя ще реши, че не сте вложили достатъчно усилия и ентусиазъм. Помислете внимателно – дали подаръкът да бъде по-практичен, предназначен за цялото семейство или нещо, което да подчертае нейната индивидуалност. Ето няколко страхотни идеи, с които да накарате вашата свекърва да се усмихне!

Златна роза

Това е един красив и лично предназначен за нея подарък. Откроява се с елегантност и неповторимост, а символиката впечатляваща – една роза, която никога няма да увехне и да загуби своя блясък! Изработена е от 24-каратово чисто златно фолио.

Кутия за бижута

Кутията също е с по-специално за нея предназначение. Ако свекървата ви е кокетна, обича бижута и не пропуска да си сложи едни или други диамантени обеци, то определено това трябва да бъде вашият избор. Кутиите имат няколко разделения, предназначени за обеци, гривни, пръстени и гердани.

Арт картина

Какво по-прекрасно от картина, която да украсява дома на свекървата ви? Разнообразието от стилни картини ви дава възможност да изберете една такава по неин вкус, която да пасне на обзавеждането.

Комплект чаша с чайник

Изработени са от висококачествен порцелан, оцветени в различни изящни цветове. Това би допълнило кухненския асортимент на вашата свекърва по прекрасен начин. Красотата им ще украсява масата не само в ранните часове на деня, но и в следобедното пиене на чай. Комплектът съдържа чайник с капаче с вместимост 400 мл и чаша с чинийка.

Луксозна писалка с естествено перо

Комплектът включва писалка с естествено перо, поставка за писалката, бутилка за мастило (без мастило), тефтер и подаръчна кутия. Има античен стил, много елегантен и нестандартен подарък. Ако вашата свекърва има нужда от такъв тип подарък, то този вариант би я зарадвал с оригиналността си.

Сет за сирена

Ако наистина сте заложили на това подаръкът ви да бъде наистина нестандартен, то трябва да ѝ подарите сет за сирена. Във всеки дом има толкова много чаши, чинии, купи и какво ли още не, което е нужно и не можем без него. Сетът за сирена е нещо, което не присъства във всеки дом, но това би било едно прекрасно допълнение към останалия кухненски асортимент. Някои комплекти включва прибори, дъска и порцеланова купа, а други са без купата

Луксозен сервиз за торта

Помогнете на свекървата си да внесе стил в своята кухня. Комлектът включва 7 части – 6 броя чинии и 1 плато, намиращи се в луксозна подаръчна кутия. Този подарък е идеален за подреждането на една красива маса по повод рождени дни или други празници.

Поставка за вино (+ бутилка вино)

Този тип подарък е за ценители на виното. Това е подходящ персонализиран подарък, който би допълвал с уют дома на всеки, който го притежава. Любителите на виното биха оценили високо такъв подарък, защото са едновременно практични и луксозни. Този атрактивен начин за поднасяне на виното създава неповторима атмосфера. Такъв изискан подарък е щедър жест, който доставя удоволствие както визуално, така и на вкус.

Източник: Neostyle.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови