Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Съперникът на Кобрата на лов за жени в нощна София

ОFFNews 28 април 2017 в 13:56 8544 2

Кевин Джонсън, който излиза сред броени часове в боксовото шоу срещу Кубрат Пулев, явно не си губи времето в София. Той обеща да си тръгне с красива българка и се зае да я търси.

Явно някой го светна къде изборът е най-голям. Бившият претендент за световната титла в супертежка категория се отдаде на купон в известно столично заведение. Кевин носеше шапка на Ел Ей Клипърс и раздаваше щедро усмивки.

Той веднага беше обграден от красавици. Фенове на бокса от мъжката част го разпознаха и се снимаха за спомен. Не е ясно в колко часа е напуснал Джонсън заведението. И как си е тръгнал - сам или с някоя родна красавица.

Припомняме, Кубрат Пулев отсече, че не само ще бие американеца, но и не вижда как Кевин ще се уреди с българка. Кобрата обеща да му прати като утешение щайга кисело мляко.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

2

bls

28.04 2017 в 14:28

Тоя с червената коса ЛГБТ активист ли е от въпросните "Фенове на бокса от мъжката част" - начЕ тоя освен да си е поискал той да си тръгне с него - това може, ама да очаквате да разпознае някой в него фен на бокса - сори ама няма да стане. Тоя бардак бедрум евтин си беше, евтин си остана.

29585

1

Izalina

28.04 2017 в 14:20

Да започва първо с тая най-долу вдясно.
Направо да си я взима, като си затръгва към щатско - там може и мис "нещо си" да я направят
 
X

Подкастът на OFFNews