Джошуа ще следи с повишено внимание срещата Уайдър - Бризил

OFFNews 14 май 2019 в 16:19 3114 0

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа ще гледа с голям интерес срещата между Дионтей Уайлдър и Доминик Бризил, която ще се проведе в събота в "Барклейс център" в Бруклин, Ню Йорк.

Припомняме, че през юни 2016 година британецът се би с Бризил. Тогава Джошуа триумфира след технически нокаут в седмия рунд непобедения тогава Доминик.

"Със сигурност ще гледам двубоя. Стиловете правят битките, мисля, че Уайлдър ще се представи добре срещу Бризил. Мисля, че Уайлдър е твърде бърз, той е много, много бърз боксьор от тежка категория, но Бризил е корав, трябваха ми седем рунда, за да се справя с него.

Надявам се Уайлдър да го прави за девет, така че мога да бъда кажа: "Ей, аз го победих по- бързо". Знаете как е, сравненията са нещо нормално, но ще е интересно да видя този двубой.

Феновете не забелязват някои неща, аз гледам дребните детайли – когато Уайлдър се умори, той почти не нася удари с дясната си ръка. Когато видях лицето на Бризил в интервюто му след битката ни аз си казах, уау определено си отнесел сериозен пердах и въпреки това се би до края.

Той беше наранен във втория рунд, олюля се, но остана на краката си. Бризил може да не е Владимир Кличко, но той дойде да се бие", каза Джошуа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови