Ексклузивно КЕВР одобри рекордното поскъпване на газа с 60%

Полицията объркала задържан, той не познавал Митьо Очите

OFFNews Последна промяна на 14 юни 2016 в 08:56 6161 2

Снимка бТВ

Не съм бил на престрелката в Слънчев бряг, не познавам Митьо Очите. Полицията ме издирва и задържа по погрешка. 

Това заяви Радослав Попов, един от осемте задържани за стрелбата на 8 юни, при която тежко беше ранен Димитър Желязков – Митьо Очите, а бодигардът му Александър Александров беше убит.

Попов твърди, че е имал проблеми с всички останали от снимките, разпространени от МВР. Той е на 28 години и е управител на фирма, която стопанисва имоти в Слънчев бряг.

Работи за вдовицата на убития през 2004 г. Милчо Бонев – Бай Миле – Силвия Панагонова. Син е на един от съдените по делото „килърите” – Янко Попов – Туцо. Бил е освободен половин час след задържането, за престрелката е разбрал от новините.

Попов твърди, че е бил заплашван от собственика на заведението 4You Божидар Кузманов, където беше прострелян Митьо Очите. Той е подавал сигнали в полицията за заплахите, но тя не е предприела нищо. По думите му полицията в Несебър и Бургас си затваря очите за много неща.

Адвокатът на Радослав Попов – Иво Найденов, който е адвокат и на баща му, каза, че всеки отговаря персонално за постъпките си. Големият проблем е, че полицията прибра по махленска клюка Радослав, сега се чудим как да обясним, че той няма нищо общо, каза адвокатът. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови