Винъс Уилямс уби мъж в катастрофа

OFFNews 30 юни 2017 в 10:15 18281 3

Снимка AP

Тенис звездата Винъс Уилямс е предизвикала катастрофа във Флорида, при която е пострадал 78-годишен мъж. Новината гръмна в клюкарски сайт номер 1 на Америка - TMZ. За съжаление две седмици, след като е приет в интензивно отделение на болница, той е починал.

Според полицаите виновна за случая е именно по-голямата от двете сестри Уилямс, тъй като е минала на червено и не е спазила предимството на другия шофьор. Другата кола също е управлявана от жена, чийто мъж Джером Бенсън, е жертвата в случая. Г-жа Бенсън също е пострадала, има счупвания и други травми по тялото.

Винъс не е била под влияние на наркотици или алкохол. Също така не е използвала телефон или други електронни устройства. Тя е обяснила, че е тръгнала на зелено, но се е наложило да намали заради трафика пред нея.

Самата Уилямс все още не е коментирала случая, който датира от девети юни. Така под въпрос е участието на бившата №1 на предстоящия Уимбълдън, а и цялостната кариера на каката на Серина.

Адвокатът на Винъс обаче излезе с по-различна версия. "Г-жа Уилямс е потеглила на зелено, полицията е потвърдила, че тя се е движила с 8 км в час, когато г-жа Барсън е връхлетяла върху нея. Властите не са обвинявали г-жа Уилямс в пътни нарушения.

Това е злощастен инцидент. Винъс изразява най-дълбоките си съболезнования на семейството, което загуби обичан от тях човек," заявява Малкъм Кънингам по адрес на публикацията в TMZ.

                                      Домът на пострадалата двойка

 Това не е първият сблъсък на звездата с полицията по пътищата. През 2011-а е шофирала без задължителна застраховка. Две години по-късно пък е била с неплатени глоби и въпреки, че не е имала право да шофира, го е сторила. От своя страна Уилямс предвижда да участва на Уимбълдън следващата седмица и ще е поставена под №11.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

30.06 2017 в 17:39

А кокаина?

23293

1

Стефан

30.06 2017 в 11:21

А всичкия не-допинг с който се друса по "медицински показания" разрешен ли е от ЗДП? Или щом е спортистка - на пътя може и с наркотици, както с допинг на състезания?
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews