Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Захари Бахаров се появи с нестандартна визия в столичен мол

OFFNews 30 юни 2017 в 16:40 8532 0

Снимка OFFNews

Водещите Захари и Олга връчиха чекове с печалби от 5000 до 1 000 000 лева

Любимецът на публиката Захари Бахаров се появи с коса и мустаци в "София Ринг мол", където заедно с колежката си Олга Модева връчи чекове на късметлии, спечелили големи суми от "Националната лотария".

Оказа се, че Бахаров е с нестандартната визия заради филмова продукция, в която участва. Десетките спечелили в игрите на лотарията му се зарадваха както обичайно и много от тях побързаха да се снимат със звездата.

Пред щанда на лотарията в "Ринг мол" се събраха десетки печеливши със суми от 5000 до 1 000 000 лева. Седемцифрената сума отиде при дама от град Първомай, чийто късмет се е усмихнал с билет „Златните пирамиди за милиони“. Така Славея Вълева се превърна в петия милионер на лотарията за тази година. За няма и час Захари и Олга връчиха чекове за над 2 милиона лева.
Междувременно стана ясно, че водещите Захари Бахаров и Рая Пакова потеглят на лятно турне из България, за да се срещнат отново с едни от най-големите късметлии в лотарията. В поредица летни издания на предаването, които стартират от 1 юли, те ще покажат как се е променил животът на щастливците след големите печалби.

Рая и Захари пътуват из страната с късметлийски кемпер на лотарията, който се е превърнал в своеобразен дом за щедрите водещи, тъй като списъкът с късметлии, които трябва да посетят, е огромен.

Първата им спирка е най-късметлийският град Ямбол. Рая и Захари ще срещнат зрителите с човека, който влезе в историята, като грабна първия по големина джакпот в България от 12 милиона лева на Националната лотария. Топ късметлията на 2017 г. Димитър Митев ще разкаже как живее след рекордната печалба от играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews