Съпругата на Харви Уайнстийн се развежда с него след сексскандала

OFFNews 12 октомври 2017 в 09:56 10636 1

Снимка Instagram

Съпругата на филмовия продуцент Харви Уайстийн обяви, че ще му поиска развод заради гръмналия сексскандал, който набира все по-голяма скорост. След като много актриси, между които Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу описаха как Уайнстийн им е оказвал сексуален тормоз, съпругата му Джорджина Чапман определи поведението му като "непростимо".

„Сърцето ми се къса за всичко жени, които са преживели толкова болка заради тези непростими действия“, каза Чапман пред сп. "Пийпъл".

Във вторник "Ню Йорк таймс" публикува разследване, в което разкри, че съоснователят на филмовото студио „Уайнстийн“ е тормозил сексуално свои служителки през последните 30 години.

Анджелина Джоли и Гуинет Поултроу също се включиха в обвиненията и разказаха какво се е случило с тях, когато са били в началото на кариерата си и са работели заедно с продуцента.

Уаийнстийн беше уволнен в неделя от собственото си филмово студио, а бордът на компанията обяви, че ще помогне при разследването.

Продуцентът бе един от големите дарители на Демократическата партия под ръководството на Обама. Бившият президент изрази сериозно притеснение относно Уайнстийн, тъй като най-голямата му дъщеря Малия работи като стажант във филмовото му студио.

Уайнстийн дари средства и за президентската кампания на Хилари Клинтън, която каза, че е била "шокирана и ужасена" от разкритията.

Чапман и Уайнстийн имат две деца.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

1

Victimized

12.10 2017 в 11:17

Във Холивуд има само извратеняци и педофили като този и онзи уж "гениален" режисьор Полански , който е доказан педофил и изнасилвач, но Холивуд му бил простил, че даже петиция подписваха да го амнистират, че да можел да вземел Оскар.
Това са те, новия морал с който ни облъчват и заливат ежедневно, като ви успокояват, че това е демокрацията и сте свободни........