Принц Хари в ново интервю: Животът ми бе смесица между 'Шоуто на Труман' и зоопарк

OFFNews 14 май 2021 в 13:46 6176 0

Снимка Инстаграм/Armchair

Принц Хари говори за "болката и страданието" през годините си в британското кралско семейство и за ранния период на връзката си с Меган Маркъл в ново интервю за Дакс Шепърд - водещ на подкаста Armchair Expert. Епизодът бе посветен на психичното здраве.

В интервюто стана ясно, че Хари се отнася силно критично към начина, по който баща му принц Чарлз го е отгледал.

"Що се отнася до родителството, ако съм изпитвал някаква форма на болка или страдание поради болката или страданието, които може би са претърпели баща ми или родителите ми, ще се погрижа този цикъл да бъде прекъснат", споделя Хари.

Пораствайки, принцът осъзнал, че Чарлз го е отгледал по начина, по който самият той е бил отгледан. Хари започнал да си задава въпроса какво да промени, за да не се случи това и със собствените му деца.

„Това е много генетична болка и страдание, които се предават през поколенията, така че ние като родители трябва да направим каквото можем и да кажем: „Знаеш ли какво, това ми се случи, но ще се погрижа да не се случи на теб“. И ето ме тук, преместих цялото си семейство в САЩ, не такъв беше планът, но понякога трябва да вземаш решения и да поставяш семейството и психичното си здраве на първо място“, каза херцогът на Съсекс. 

Той нарича живота в кралското семейство „смесица между „Шоуто на Труман“ и да бъдеш в зоопарк“ заради постоянното присъствие на медиите. 

"Лудите" си епизоди от младежките си години като например голи снимки от Лас Вегас Хари отдава на травмата от мисълта, че му предстои живот като представител на кралското семейство. "Не искам тази работа, не искам да съм тук, вижте какво стори тя на майка ми" - си мислел той по онова време.

В началото на връзката им двамата с Меган Маркъл се опитвали да пазят дискретност. Първият път, когато Меган трябвало да остане при Хари след срещата, двамата си видели в супермаркет в Лондон. Правели се на непознати. Хари носел бейзболна шапка, нахлупена над очите.

Ситуацията с медиите чувствително се подобрила след преместването на семейството в Калифорния.

"Живеейки тук мога да вдигна глава и да се почувствам различно... могат да се разхождам малко по-свободно. Дори да возя Арчи на колелото си - това никога не можеше да се случи преди", добавя той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови