Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Брад Пит заплашил Харви Уайнстийн заради Гуинет Полтроу

OFFNews 11 октомври 2017 в 14:32 4228 0

Снимка New York Times

Брад Пит заплашил Харви Уайнстийн по време на холивудско парти, след като продуцентът тормозил сексуално тогавашната му приятелка – актрисата Гуинет Полтроу.

Източник на списание "Пийпъл" разказва, че Пит е заплашил Уайнстийн по време на парти през 1995 година. Актьорът застанал на сантиметри от лицето на продуцента и му казал никога повече да не си позволява подобно нещо с половинката му, иначе ще има последствия.

Тези подробности изникнаха след секс скандала около Уайнстийн, публикуван от вестник "Ню Йорк таймс". Според признанията на много жени, работили в бизнеса, продуцентът е оказвал сексуален тормоз над подчинените си в продължение на три десетилетия. Една от потърпевшите била 22-годишната тогава Полтроу, която продуцентът поканил уж на делови разговор, а впоследствие я карал да му прави масаж.

По това време Пит не е бил голяма звезда, а тепърва е прохождал в бизнеса и това поведение е можело да му коства кариерата.

След партито Уайнстийн повикал Поултроу и й казал да не казва на никого за случилото се.

„Бях адски уплашена, мислех, че ще ме уволни. Крещя ми много дълго време. Беше ужасно“, разказва актрисата.

По време на интервю с New York Times, Поултроу сподели, че чувства истинско облекчение, че може да разкаже какво се е случило, след като поведението на Уайнстийн е било разкрито.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews