Амал и Джордж Клуни ви канят на вечеря (видео)

OFFNews 01 юни 2019 в 15:08 3184 0

Снимка George Clooney /Facebook

Американският актьор и режисьор Джордж Клуни и неговата съпруга - адвокатката и правозащитничка Амал, обявиха на търг вечеря в семейната вила в Лальо, на брега на езерото Комо, в северна Италия, пишат италианските издания, цитирани от БТА.

Поканата отправя самият Джордж във видеоклип, в който скромно се представя като половинката на по-известната от него Амал, която представя като по-атрактивния елемент в тяхната двойка. 

За целта всеки заинтересован трябва да кандидатства в платформата Omaze, предназначена за събиране на средства. Там кандидатите за вечерята със семейство Клуни могат да дарят от 10 до 5000 долара. 

След като даренията приключат в края на юни, Джордж и Амал ще изберат победителя, който ще им гостува в средата на юли с избран от него придружител. 

Когато победителят в благотворителното наддаване бъде избран, ще му бъдат изпратени два самолетни билета до Милано, откъдето той си поиска. Специална кола ще го закара до четиризвезден хотел до вилата „Олеандра“ на семейството, а вечерта ще може да гостува на самите тях. Купонът ще се състои от коктейл с избрано пенливо италианско вино „Просеко“ и местни сирена, след който ще последва вечеря със специалитети от района на езерото Комо и червени елексири от Северна Италия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews