Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Серина Уилямс отново показа тежкия си характер

OFFNews 26 август 2020 в 16:19 5265 0

Американската тенисистка Серина Уилямс отново показа лошите страни на характера си. Тя получи забележка от съдията на вишката на корта за губене на време по време на 1/8-финалния си мач от турнира от сериите Мастърс Western & Southern Open в Ню Йорк, в Синсинати срещу гъркинята Мария Сакари. Американката реагира остро и влезе в диалог с арбитъра.

"Сама си нося кърпите, това не е справедливо. Следващият път просто ми кажете да играя по-бързо, а вие дори не ме предупредихте", избухна Серина, а реферът й отговори, че няма право да я предупреждава.

"Аз съм много бърз играч в действителност. Следващият път ме предупредете. Това е от мен. Благодаря", каза още Серина, която имаше и други скандални прояви като хвърляне на ракета, но и това не й помогна, тъй като загуби от 21-годишната представителка на южната ни съседка със 7:5, 6:7(5), 1:6.

"Нямаше как да не бъде грозен мач от моя страна, но пък съм много доволна от резултата. За мен Серина винаги е била модел за подражание, защото е постигнала всичко в спорта, в който се състезавам и аз.

Не знам дали нейните успехи могат да бъдат повторени някога", каза учтиво гъркинята относно мача, който бе отлаган заради дъжд.

Следващата съперничка на Сакари е британката Йохана Конта, която победи рускинята Вера Звонарьова с 6:4, 6:2.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!