Огромен интерес към мача на Григор днес, молят зрителите да отидат 1,5 ч. по-рано

OFFNews 09 февруари 2017 в 11:12 4953 1

Снимка http://sofiaopen.bg/

Огромен е интересът към днешния първи мач на Григор Димитров на тенис турнира в София, затова, с цел по-добра организация, организаторите му призоваха зрителите да отидат по-рано в "Арена Армеец", за да могат да заемат навреме местата си.


Следи коефициентите за срещите от АТP София тук.

Очаква се осминафиналният двубой от турнира Garanti Koza Sofia Open да започне не по-рано от 18 ч. Съперник на Григор ще бъде Йежи Янович.

Двамата тенисисти са се изправяли три пъти един срещу друго досега и две от победите са били за Григор. 26-годишният поляк е №267 в световната ранглиста на сингъл, където 25-годишният българин е №13.

Организаторите молят зрителите да заемат местата си между 16,30 и 17,30 ч.

Билети за четвъртък все още има, но са в ограничено количество.

Мачовете в програмата на централния корт днес включват двубои между полуфиналиста от 2016 г. Жил Мюлер (Люксембург) и Михаил Южни (Русия), след които на корта излизат Виктор Троицки (Сърбия) и Робин Хаасе (Холандия). В третата среща за деня водачът в схемата Доминик Тийм и Николоз Басилашвили ще подгреят публиката преди срещата на Григор Димитров, която е с начален час 18,00.

След мача Димитров – Янович публиката ще има възможността да подкрепи и българската двойки Димитър Кузманов – Александър Лазов в четвъртфиналния им мач срещу вторите в схемата Мате Павич (Хърватия)/Александър Пея (Австрия).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови