Григор Димитров излиза болен в Дубай

OFFNews 25 февруари 2018 в 17:04 11192 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров все още не е напълно възстановен от вируса, който го повали преди финала в Ротердам срещу Роджър Федерер миналата седмица. Тогава българинът излезе болен и загуби в два сета.

През следващата седмица Димитров ще играе в Дубай, където е поставен под номер 1 в схемата на турнира от сериите АТР500.

“Честно казано, още се чувствам отпаднал и настинал отвреме навреме. Чувате, че ви говоря малко носово, но определено съм по-добре, като цяло. Тренирам всеки ден и това ми помага. Надявам се да ставам по-добър с всеки изминал ден, както се случи в Ротердам - тогава играех по-добре с всеки следващ мач.

Трябва да се фокусирам върху своята работа на корта и да почвам да надграждам отново. Всеки тук може да поднесе изненада и да направи мача на живота си, жребият предразполага да се случват такива неща”, коментира Григор Димитров на една от първите си срещи с медиите в Дубай.

“Хубаво е отвреме навреме да се правят промени в графика, обичам да импровизирам понякога, това беше идеален шанс за такова нещо, защото е голям турнир, АТР500.

Нямам какво да губя, дошъл съм да побеждавам, нуждая се от точки, нуждая се от всичко. Това е чудесен начин да се подготвя за Индиън Уелс и Маями”, сподели още българинът, който няма победа в Дубай, след като при единственото си участие през 2011-а година загуби в първи кръг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови