Джон Макенроу отписа шансовете на Серина при мъжете

OFFNews 26 юни 2017 в 17:51 4614 1

Внушителната физика на американската тенисистка Серина Уилямс често е пораждала дискусии как ли би се представила, ако играе срещу мъже.

В действителност много от съперниците й на корта са с доста по-крехка от нейната физика, а при дамите Серина буквално срива с мощ съперничките си.

Своята версия за това докъде би стигнала по-малката от сестрите Уилямс, ако се пусне сред мъжете, сподели седемкратния шампион от турнири от Големия шлем Джон Макенроу.

Според него обаче колкото и да изглежда здрава, Серина не би имала големи шансове.

"Според мен ще е някъде около номер 700 в ранглистата (б.р. за сравнение българинът Александър Лазаров на 19 години е номер 646). Това не значи, че не я уважавам.

Тя е невероятен играч, но реалностите са такива. Може и да победи някого от мъжете, ако има ден, защото е силна и психологически. Но ако играе цял сезон историята ще е доста различна", казва Макенроу.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

26.06 2017 в 18:04

Така е Джон, ама мястото на......БРАТЯТА Уилямс е точно в мъжките турнири, а какво ще спечелят значение няма, я на наш гришко му спретнаха едно турнирче в Софето и той да грабне титла, нищо, че нас данъкоплатците ни ощипаха с 2 милиона лв......
 
X

Да помогнем на украинските деца!