Джокович поведе Сърбия към 1/4-финалите на ATP Cup

OFFNews 06 януари 2020 в 17:38 2025 0

Сърбия се класира за 1/4-финалите на тенис турнира ATP Cup. Суперзвездата Новак Джокович беше в основата на успеха на западната ни съседка над Франция с 2:1 победи в Група А.

Ноле стигна до категоричен успех над Гаел Монфис с 6:3, 6:2, за да изравни резултата, след като Беноа Пер беше спечелил първия сингъл за Франция срещу Душан Лайович с 6:2, 6:7(6), 6:4.

В решаващата среща на двойки Джокович и Виктор Троицки се справиха с Никола Маю и Едуар Роже-Васлен с 6:3, 6:7(5), 10-3, с което записаха втора победа в групата и станаха вторият отбро, който се класира на 1/4-финалите след домакина Австралия.

В друга интересна битка от турнира Рафаел Надал направи поредно феноменално представяне за Испания и донесе успеха на страната си над Уругвай в Група B.

Матадора спечели втория мач на сингъл от серията, налагайки се над Пабло Куевас с 6:2 6:1. Преди това Роберто Баутиста Агут даде аванс на своите с успех 6-1 6-2 над Франко Ронкадели.

Така "Ла Фурия" продължава с безгрешното си представяне в надпреварата, а в решаваща среща с Япония ще определят кой ще бъде първи в групата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!