Давид Гофен: Публиката ви е като тази в Рио, ще помогне на Григор

OFFNews 12 февруари 2017 в 11:45 2677 0

Похвали към българската публика отправи финалистът Давид Гофен. Той се изправя около 17,00 часа срещу Григор Димитров в спор за титлата на Garanti Koza Sofia Open. БНТ предава пряко. 


Следи коефициентите за срещите от АТP София ТУК.

„Аз се чувствам отлично, здрав съм. Съзнавам, че на финала цяата зала ще бъде с него. Но имам опит в такива мачове, играх на Олимпийските игри в Рио, играх и за Купа „Дейвис“, така че знам какво ме очаква.

Ако искам да го победя обаче, ще трябва да променя нещо. Трябва да сервирам по-добре, защото си спомням, че в последния ни мач – на Откритото първенство в Австралия, не сервирах добре. Тук условията са различни, така че ще видим какво ще стане“, добави Гофен.

Припомняме, той детронира на полуфинал шампиона от миналата година Роберто Баутиста Агут след 5:7, 6:4, 7:6 (3). Това бе първа загуба за испанеца в турнира от две години.

„Обичам да играя на този турнир. Публиката е страхотна, условията са отлични и ми допадат. Затова, ако всичко е по план и ми пасва на програмата, догодина пак ще се върна“, каза Роберто.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови