Честит рожден ден, Маестро!

OFFNews 08 август 2017 в 20:15 2851 0

Всякакви клишета за него са изчерпани! Няма да ги повтаряме. Е, най-вярно е това, че е като виното - с годините става по-добър. Но пък познаваме мнозина, които обожават дъха на младо вино.

Е, добре, де! Той е като виното! Добър е и като млад, и като стар. Опиянява ни! Прави ни щастливи. Да обичаме! Тениса, спорта, красивото.

Той е Роджър Федерер, разбира се! Маестрото, който днес навършва 36 години.

Швейцарецът заслужено е считан за най-велик тенисист в историята, макар че подобни сравнения винаги са дразнели истинските спортни ценители. През този сезон той съумя да направи впечатляващо завръщане и дори е с шанс да се бори да завърши сезона на върха.

Маестрото прибави две титли от Големия Шлем през тази година и титлите му набъбнаха на 19. Той спечели първо на Australian Open, а след това прибави рекордна осма титла от Уимбълдън. Без загубен сет!

През тази година той съумя да спечели още трофеите от Australian Open, Индиън Уелс, Маями, Хале.

Най-важното е, че продължава да ни печели като човек. След "Уимбълдън" заяви, че за него важното е да бъде баща, а след това тенисист. После като човек се напи и си призна, че главата го боли от празнуването на титлата в Лондон.

Абсолютен пич! Честит рожден ден, Мистър Съвършенство!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!