Александър Лазаров: Няма значение кой какви разходи е поел

OFFNEWS Последна промяна на 12 януари 2020 в 00:07 1316 0

Александър Лазаров, който бе една от най-приятните изненади на турнира ATP Cup в Австралия, използва профила си в Инстаграм, за да благодари за подкрепата и да отправи послание във връзка с една неподписана публикация в социалните мрежи, в която се твърдеше, че федерацията е отказала да спонсорира участието на тима в турнира и затова разходите са били поети от играещия ни капитан Григор Димитров.

"Ако трябва да бъда честен, изобщо не ми се тръгва. Въпреки че не постигнахме целта си и от това леко боли, трябва да сме горди, защото дадохме всичко от себе си на корта - както се казва в девиза на ATP cup "За любовта към родината". Тази атмосфера, която създадохме помежду си, ще ми липсва много дълго време, може би докато не се съберем отново по същия начин. Както вече казах, мисля, че всеки един от нас ще се прибере вкъщи с емоции, които ще останат за цял живот.

Няма значение кой колко пари е направил, няма значение кой какви разходи е поел, има значение само фактът, че показахме как можем да бъдем отбор, как можем да си помагаме и най-вече да се развиваме заедно, защото никой не е успял сам.

Дадохме всичко от себе си и можем само да бъдем горди...Искам да благодаря на @grigordimitrov за търпението, усилията и опита, който сподели с нас, и на всеки един от отбора за дисциплината, отдадеността и желанието за победа, което показаха. Също така и на @algishristov, който е не само страхотен физиотерапевт, а и страхотен приятел! Всеки един от нас има какво да подобрява, никой не е перфектен, така че според мен най-доброто за всички тепърва предстои. Благодаря за всичко", написа Лазаров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови