Бистришките тигри изпаднаха във "В" група

OFFNews 21 май 2014 в 16:21 4478 3

Tимът на Витоша (Бистрица), където е картотекиран и бившият министър-председател на България Бойко Борисов, изпадна в полупрофесионалното ниво на българския футбол.

В последния кръг на "Б" група този уикенд Витоша (Бистрица) загуби с 1:2 като гост на Спартак 1918 (Варна) и се сбогува с мястото си в професионалния футбол. "Бистришките тигри" завършиха с равен брой точки с Калиакра и Ботев (Гълъбово), но единствено гълъбовци остават в групата заради по-добрия си баланс в преките двубои. Лидерът на ГЕРБ не взе участие в срещата.

Така тимът на Бойко Борисов догодина ще играе във "В" група, след като изкара само сезон 2013/2014 в професионалния футбол. През този сезон Борисов бе картотекиран в състава и дебютира в професионалния футбол в мач срещу Раковски, завършил 0-0.

По този начин 13-ката на Витоша стана най-възрастният футболист играл в А или Б група на българското футболно първенство. Не е ясно дали през новия сезон във "В" група Витоша ще може да разчита на възможностите на 54-годишния си нападател.



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!