Звездата Таркан нае българска бавачка да гледа новородената му дъщеричка

OFFNews 26 октомври 2018 в 08:23 5067 0

Българка ще се грижи и възпитава новородената дъщеря на турската мегазвезда Таркан, съобщи obzornews.bg като се позова на турския вестник „Акшам“. Изданието твърди, че живеещият в момента в Германия Таркан Теветоглу е наел българка за бавачка на своята дъщеря Лия.

Самоличността на бавачката не се съобщава, но се посочва, че тя ще има и помощничка.

Дъщерята на семейство Таркан и Пънар Теветоглу се появила на бял свят на 12 юли в Германия, където са родени певецът и съпругата му.

Преди месец бе обявено, че известната двойка търси бавачка за малката Лия. Семейство Теветоглу изискваше бавачката на дъщеря им да е чужденка, за да може Лия да научи чужди езици. Друг мотив беше бавачката да не може да клюкарства.

Първоначалните намерения на известното семейството беше сами да отгледат бебенцето.

Предложения за участие в реклами на малката Лия

Освен това малката Лия е попаднала в полезрението на рекламните агенции, които са направили многократни предложения за участие, съобщават турските медии. Въпреки споменатите тлъсти хонорари, мегазвездата не е пожелал дъщеря му да попада под светлината на прожекторите и е отказал офертите.

Поради очакваното раждане на дъщеря си поп звездата беше отложил всички ангажименти за концерти през лятото. Очаква се до една седмица Таркан да се върне в Турция и да започне приготовления за концерти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови