Quantcast

Новата Мис Вселена е Паулина Вега от Колумбия (галерия)

ОFFNews Последна промяна на 26 януари 2015 в 15:38 2721 2

1/1
Новата Мис Вселена от Колумбия - Паулина Вега.
Новата Мис Вселена от Колумбия - Паулина Вега.

Тазгодишната Мис Вселена стана 22-годишната колумбийка Паулина Вега.

Вега, която е студентка по бизнес администрация, бе коронована в Маями при оспорваната конкуренция от общо 87 участнички на конкурса, сред които и българката Кристина Георгиева.

Първите две подгласнички станаха Мис Украйна и Мис САЩ, а в челната петица влязоха и кандидатките от Ямайка и Холандия.

И тази година не мина без потенциални и реални скандали. Един от тях беше обща снимка на Мис Израел с Мис Ливан, която предизвика смут в Ливан. 

В Туитър и Фейсбук се надигна сериозно недоволство, че Мис Ямайка, станала четвърта, не е победила. Един от основните аргументи на защитниците й са, че тя е първата участничка на международен конкурс за красота, усмелила да се появи с изключително къса прическа, определена от много като момчешка.

Други пък прозряха, че пръст в загубата ѝ имат нейните родина и цвят на кожата, които не били фаворити нито в икономически, нито в социален аспект на журито. Те изтъкнаха, чe от началото на конкурса през 1952 г. досега само четири чернокожи жени са печелили.

Колумбийката получи короната от миналогодишната Мис Вселена - Габриела Ислер от Венецуела.

Друга любимка на публиката - Мис Венецуела Линет Кастеланос, стана десета. Три от последните шест носителки на титлата са от Венецуела, където състезанията за красота са станали доходоносен бизнес.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.01 2015 в 23:36

усмелила да се появи с изключително къса прическа, определена от много като момчешка.

Кой се е У смелил да го напише това. Бой с клавиатурата по главата.

26.01 2015 в 16:41

Колумбийката спечели напълно заслужено! Момичетата не се избират само по красота, но и по интелект. Мис Ямайка беше невероятна, но не отговори добре на въпросите, които й зададоха и това й отряза шанса да стане победителка въпреки, че определено изглеждаше най-интелигентна от всички. Що се отнася до това добиче Мис Украйна, тя изобщо не трябваше да е на финала. До там я допуснаха само от солидарност към това, което се случва в Украйна в момента.. да хубава е, но на въпросите не отговори нищо смислено, което показа, че е тъпа като гъз!
Американката също беше много красива и показа добър интелект.