Момиче получи годежен пръстен посред бясна гонка в Русе

Ралица Неделчева била готова да се сбие, за да спаси годеника си от "нападателите"

OFFNews 20 ноември 2023 в 09:45 3003 1

Снимка Стопкадър Нова телевизия

Русенец избра нестандартен начин да предложи брак на приятелката си - посред бясна гонка с коли на пътя, предаде Нова телевизия. 

Видеото се разпространи в социалните мрежи. На него се вижда как мотористи застигат кола, засичат я, издърпват млад мъж от шофьорското място и го хвърлят на земята.

Това, което следва обаче, е много изненадващо - приятелката на "отвлечения" слиза от колата и започва да се кара с "нападателите". Когато се обръща към приятеля си го вижда на колене се пръстен в ръка. 

"Сценарият беше толкова стряскащ, защото имам послание към всички млади да се обичат, а агресията на пътя да не съществува", обясни сгодилият се Виктор Минчев. 

Двамата с приятеля му Мариан Цветков, който е моторист, планират щурото предложение за брак в продължение на месец и половина. По думите на Виктор той е искал да ѝ предложи по най-епичния начин.

Неговата половинка Ралица Неделчева разказва, че първоначално се е стреснала. "Мъжко момиче съм, затова и си позволих евентуално да се сбия в негова защита. Беше едно неописуемо преживяване", каза тя. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!