Кортни Кокс все още усеща присъствието на Матю Пери, често говори с него

Двамата бяха екранна двойка в култовия сериал ''Приятели''

OFFNews 22 май 2024 в 17:00 1858 0

Матю Пери и Кортни Кокс

Снимка Getty Images

Матю Пери и Кортни Кокс

Актрисата Кортни Кокс заяви, че усеща духа на дългогодишната си екранна половинка в култовия сериал "Приятели" - Матю Пери, край себе си.

В интервю за американската телевизия Си Би Ес Кокс разказа, че е много духовен човек и често разговаря с починалите си близки.

Любимецът на зрителите на "Приятели" Пери, който водеше битка със зависимостта си от алкохола и наркотиците цял живот, почина през октомври 2023 г. на 54-годишна възраст, шокирайки феновете на хитовото шоу.

"Мисля, че той вероятно е един от най-забавните хора в света. Той просто беше изключително забавен и имаше огромно сърце. Толкова съм благодарна, че успях да работя с него в продължение на толкова много години. Матю ме посещава много често, ако щете вярвайте", разказа актрисата.

Кокс заяви, че все още усеща присъствието на Пери, както и на други членове на семейството си: "Говоря с майка ми, баща ми, Матю... Чувствам, че има много хора, които - според мен, ни ръководят. Усещам, че Матю е наоколо със сигурност", каза Кортни Кокс.

Днес стана ясно, че американските власти разследват как Матю Пери е получил наркотика кетамин, който го е убил. Актьорът бе открит мъртъв на 29 октомври в джакузито в дома си в Лос Анджелис, като по-късно бе установено наличието на опасния наркотик в кръвта му.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Най-влиятелните хора в Европа се събират в София