Германски DJ изнасилен 7 пъти за 5 часа от 47-годишна фенка

Борислав Белев 17 април 2012 в 19:41 4044 2

Германски DJ изнасилен 7 пъти за 5 часа от 47-годишна фенка
Германски DJ изнасилен 7 пъти за 5 часа от 47-годишна фенка

Германски DJ е бил заключен в апартамент в Мюнхен и изнасилен 7 пъти за 5 часа от 47-годишна жена. 43-годишният Дийтер С. разказа пред местния вестник T.Z. как се е обадил на полицията да дойде и да го измъкне от „лудата нимфоманка“, след като тя го е заключила в апартамента си и скрила ключа.

„Тя бе абсолютно побъркана на тема секс“, разказва Дийтер. „Седях си в бара и си пиех бира след работа, когато тя се приближи към мен – нещата с нея потръгнаха почти моментално. Беше доста привлекателна.“

След първите три сношения обаче Дийтер решил, че е време да си ходи. За негова изненада установил, че вратата е заключена, а жената го информирала, че е скрила ключа на тайно място. Решил, че може да пробва да скочи от балкона, но апартаментът бил твърде високо.

„Усетих, че се намирам в някакъв капан – нямаше откъде да изляза. Затова реших да правя секс с нея, докато не заспи“, разказва DJ-ят. „Правих секс още 5 пъти.“

След като жената заспала, той отишъл на терасата и се обадил на полицията. Органите на реда пристигнали след 10 минути. Жената отворила вратата и започнала директно да се сваля и на полицаите, канейки ги да се присъединят към двойката.

„Тя се опита да съблазни и полицейските служители, но неуспешно“, се казва в доклада на службите на реда.

Жената е била арестувана и след това пусната на свобода. Сега е обвинена в сексуално насилие и задържане на човек против волята му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!