Стоянка Мутафова: Тази случка няма да ми попречи за "Гинеса"

OFFNews Последна промяна на 29 ноември 2016 в 15:19 7441 0

Министърът на културата Вежди Рашидов отиде в болница "Токуда", за да вдъхне кураж на актрисата Стоянка Мутафова, която бе приета по спешност вчера.

С букет от лалета и с поръчения да предаде много здраве и кураж от редица известни творци, Рашидов се появи в стаята на знаменитата ни актриса. Тя бе изненадана и много се зарадва на оказаното внимание. В типично шеговития си стил и с много приповдигнат дух Госпожа Стихийно Бедствие убеди министър Рашидов, че вече се чувства много по-добре, надява се, че „тази случка няма да й попречи за „Гинеса” и дори вече има желание да се върне на сцената.

Министър Рашидов изрази желание да съдейства с каквото е необходимо, само и само любимката на поколения българи да се върне час по-скоро на сцената и отново да ни радва с невероятния си талант и чар. Той обеща, че ще дойде отново на „визитация” след няколко дни, а от своя страна примата на българския театър Стоянка Мутафова се пошегува, че тогава двамата ще изиграят един етюд, съобщават от Министерство на културата.

Най-важното
Всички новини