Спират водата на места в София

ОFFNews 19 декември 2013 в 09:41 1710 0

Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщават от дружеството. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. "Никола Мушанов", кв. "Красна поляна-3", се налага спирането на водоподаването от 9.00 ч. до 21.00 ч. по ул. "Никола Мушанов" - от ул. "Ришки проход" до ул. "Житница"; ул. "Блага вест" и ул. "Житница" - от бул. "Никола Мушанов" до ул. "Зеленика".След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата. Заради свързване на нов със съществуващ уличен водопровод на ул. "329" в ж.к. "Люлин-8" се налага спирането на водоподаването от 10.00 ч. до 22.00 ч. в района на бул. "Европа", ул. "Панчо Владигеров", ул. "Филиповско шосе", ул. "Търново". 

Поради подмяна на спирателен кран на кръстовището на ул. "Алабин" и бул. "Витоша" се налага спирането на водоподаването от 11.00 ч. до 18.00 ч. по бул. "Витоша" - от ул. "Солунска" до ул. "Алабин"; по ул. "Алабин" - от бул. "Витоша" до ул. "Христо Белчев". 

Във връзка с изграждането на нов уличен водопровод се налага спирането на водоподаването от 10.00 ч. до 17.00 ч. по ул. "662" - от ул. "Маестро Кънев" до ул. "661". 

Поради превключване на новоизграден към съществуващ уличен водопровод на бул. "Пейо Яворов", кв. "Лозенец", с понижено налягане от 10.00 ч. до 22.00 ч. ще бъде водата за живеещите в района на кварталите "Гео Милев", "Редута", "Изток", "Изгрев", "Яворов" - на изток от бул. "Михай Еминеску", "Лозенец" - между булевардите "Черни връх", "Свети Наум", "Стоян Михайловски" и "Никола Вапцаров".

Най-важното
Всички новини