Селена прекарала в САЩ почивните дни

Вероника Шербанова 14 май 2012 в 16:34 3881 0

Селена Гомез и Джъстин Бийбър. Снимка: БГНЕС, архив
Селена Гомез и Джъстин Бийбър. Снимка: БГНЕС, архив

Феновете на Селена Гомез очакваха гаджето й Джъстин Бийбър да я посети през почивните дни. Вмосето това се оказало, че старлетката е решила да прелети разстоянието до Ел Ей, за да прекарат малко време насаме.

Преди дни в интервю за Hollywoodlife.com певецът Джъстин Бийбър заяви, че няма да празнува Деня на майката, заедно със семейството си, защото най-вероятно ще е извън страната. Тогава всички, които се интересуват живо от личния му живот предположиха, че той ще пристигне в България, за да прекара уикенда с приятелката си Селена Гомез.

Оказа се обаче, че вместо това момичето е решило да се върне у дома в Калифорния за два дни. Причините за промяната в плановете на двойката засега не са известни.

Селена отлетяла за САЩ още в петък сутринта. От „Ню Бояна Филм“ обясниха, че тя се връща днес, за да продължи снимките за филма „Getaway”. Въпреки промяната в плановете, феновете на звездната двойка очакват Джъстин да се появи в България на 29 май.

Отсъствието на старлетката остави излъгани нейните почитатели, според които в събота 19-годишната звезда щяла да раздава автографи пред Гранд Хотел София, където беше отседнала. В края на миналата седмица стана ясно, че след връщането си в София Гомез ще бъде настанена в друг хотел, за да й се осигури почивката, от която се нуждае през деня.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки