Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Джордж Клуни се сгоди за адвокатката на Джулиан Асандж

OFFNews 27 април 2014 в 16:48 10571 1

Джордж Клуни се сгоди за  британската адвокатка Амал Аламудин, съобщи сп. "Пийпъл".

Аламудин е известна юристка и адвокатка на основателя на "Уикилийкс" Джулиан Асандж. Тя е родена в ливанската столица Бейрут, учила е в Оксфордския университет и юридическа школа в Ню Йорк. Свободно владее френски, арабски и английски.

Източник на изданието твърди, че сгодяването се състояло "не толкова отдавна", а подготовката за сватбата още не е започнала. "Джордж и Амал не желаят да привличат внимание към това (годежа), но изглежда вече не се опитват и да го крият", отбелязал източникът, който изрично държал на анонимността.

Клуни и Аламудин били забелязани да похапват заедно в луксозен ресторант в Лос Анджелис в компанията на Синди Крофорд и съпруга й, които са отдавнашни приятели на актьора. Аламудин носела голям пръстен на ръката си.

52-годишният Клуни имаше многобройни романтични връзки, но никога не е показвал, че желае да се обвърже за продължително време.

36-годишната адвокатка Аламудин е специалистка по международно наказателно право, права на човека и екстрадиция.
Двамата за пръв път бяха забелязани заедно през октомври в Лондон, а след това и в Ню Йорк, пише "Пийпъл". Неотдавна Клуни и Аламудин били на сафари в Танзания и после на почивка на Сейшелите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews