Вуйчото на принцеса Кейт влезе във ''ВИП Брадър'' с клюки за кралската фамилия

OFFNews 05 март 2024 в 15:57 4823 0

Принцеса Кейт

Снимка БТА/АП

Принцеса Кейт

Вуйчото на принцесата на Уелс Катрин се присъедини към британското телевизионно реалити шоу "Биг Брадър" за знаменитости.

С присъствието си 58-годишният Гари Голдсмит предлага на милионите зрители примамливата перспектива да разказва клюки за британското кралско семейство на съквартирантите си.

Голдсмит е по-малкият брат на Карол Мидълтън, майката на принцесата на Уелс. Той беше гост на сватбата на Кейт с принц Уилям през 2011 г.

Появата му в шоуто идва в момент на изпитание за кралските особи, след като крал Чарлз беше диагностициран с рак, а принцесата на Уелс Катрин отсъства от обществения живот, докато се възстановява от коремна операция през януари.

Голдсмит каза в шоуто, че Кейт е "просто перфектна".

"Първият път, когато се срещнах с Уилям, Катрин готвеше и той каза: "Здравей, искаш ли чаша чай. Беше съвсем нормално", разказа Голдсмит.

Бизнесменът, натрупал състояние от набирането на персонал в сферата на информационните технологии каза, че е искал да "изясни нещата" относно репутацията си на лошо момче.

Голдсмит обаче добави: "Истински кошмар е да се живее с мен. Това е причината да имам четири съпруги."

През 2017 г. Гари Голдсмит беше глобен, след като нападна четвъртата си съпруга Джули-Ан в пиянски спор.

Голдсмит се присъедини към други 11 известни личности, включително реалити съдиите Шарън Озбърн и Луис Уолш, който е и музикален мениджър, и телевизионната водеща Фърн Бритън в къщата на "Биг Брадър".

Версията за знаменитости на популярното реалити шоу беше възродена от телевизия Ай Ти Ви шест години след последното й излъчване по конкурентния Ченъл файв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!