Годината на прасето обещава пари и забавления

OFFNews 04 февруари 2019 в 10:59 6732 1

Снимка Pixabay

На 5-ти февруари настъпва Лунната нова година, известна още като Китайската нова година. 2019-а е под знака на прасето.

Какво да очакваме в Годината на прасето (земния глиган)?

Според китайската астрология тази година е много добра за правене на пари и инвестиции. Ще е изпълнена с радост, приятелства и любов за всички зодиакални знаци и с повече забавления. 

Прасето е дванадесетият от зодиакалните знаци. В китайската култура прасето е символ на богатството, затова през тази година можем да очакваме да преуспеем. Фигурките на прасета са препоръчвани сувенири за късмет, както и бижутата с изображения на прасета и кристали.

Родените в Годината на прасето

Вярва се, че родените в годината на прасето са хубави личности, благословени с добра съдба. Това са родените през 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

Тези хора може да не изпъкват сред множеството. Те са здраво стъпили на земята и не разчитат на празнословия, а на действия.

Не обичат да харчат излишно, но в същото време знаят как да се наслаждават на живота. Обичат да се забавляват. Държат на материалното, но то е стимул за тях да работят усърдно.

Те са енергични и пълни с ентусиазъм, дори да имат скучни професии. 

Мъжете родени в годините на прасето са оптимисти и джентълмени. Целеустремени са, макар не винаги да успяват да постигнат стабилни финансово състояние. Трезвомислещи са, макар и наивни понякога. Лесно се доверяват, което може да им донесе финансови загуби. Тези хора са тихи и имат топло отношение към останалите. Обичат учението. Имат богат социален кръг. Ако изпаднат в затруднение, винаги срещат голяма подкрепа от обкръжението си.

Жените родени в годината на прасето са жизнерадостни, обичат да участват в социални прояви, проявяват искрена грижа към всеки. С тях е лесно да се живее и печелят доверието на хората.

Понякога са твърде приятелски настроени и дори обсебващи, забравяйки да оставят лично пространство на любимите си. Радват се на добро лично състояние и богатство, спечелено с упорит труд.

Вкъщи са свръхорганизирани. Могат да не си легнат до късно през нощта, ако преди това не са изчистили и подредили. Обичат децата. Игрите с тях им носят огромно удоволствие.

Кое носи късмет на родените в Годината на прасето:

Цветове: жълто, сиво, кафяво, златисто

Числа: 2, 5, 8

Камък: Ахат

Какво да избягват:

Цветове: синьо, зелено, червено

Числа: 1, 7, 9.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови