''Сянка на жена'' е новата песен на младата певица Ели Раданова

Венци Мицов 11 февруари 2021 в 10:05 5054 0

Ели Раданова бе онова 16 годишно момиче, което нашумя в музикалното риалити "Music Idol", след като изпълни с хъс песента "Sweet child of mine" на Guns N' Roses, което доведе до спонтанен стриптийз Соня Васи, която бе в журито на телевизионното риалити.

От тогава минаха доста години, а малката Ели вече се е превърнала от тийн идол в зряла певица, която има солидно количество песни и клипове зад гърба си, при това без да има договор с някоя от големите компании у нас.

Песента "Сянка на жена" разказва историята на една невъзможна любов, в която се преплитат много романтика, страст, дързост и чувство за вина. Няма лоши герои, а много въпроси, отговорите, на които не могат да бъдат категорични.

Изпълнителката споделя, че въпреки ефирното и нежно звучене на песента (или точно заради него), това е най-смелото нещо, което е правила в музиката си досега, защото разказва разтърсваща и лична история, която не спира да я вълнува.

Музиката и текста на "Сянка на жена" са дело на самата певица, аранжимента е на Венци Дреников, Момчил Борисов

Във видеото Ели си партнира с актьора Тодор Янкулов.

Ели казва, че най - големият и страх преди снимки е бил дали ще успее да сдържи сълзите си, когато песента прозвучи на терен, тъй като всеки път, когато я слуша, не успява да контролира емоциите, които буди у нея.

Щастлива е, че в процеса участват не просто изключителни професионалисти, но и нейни приятели, които подхождат лично и с огромен ентусиазъм.

Проектът е осъществен със съдействието на Национален фонд "Култура".

Последвайте Ели Раданова във Фейсбук тук:
Последвайте Ели Раданова в Инстаграм тук:
Последвайте официалния канал на Ели Раданова в Youtube тук:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови