Цветанов: Национално обединение на десницата е единствената алтернатива на левия популизъм и на политиката на страха

OFFNews 07 ноември 2021 в 11:58 813 0

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и кандидат за народен представител на Национално обединение на десницата за 1 МИР-Благоевград и 4 МИР- Велико Търново проведе срещи в Търговище, Разград и Силистра.

От съвместните срещи, които направиха заедно с водачите и представители на листите на Национално обединение на десницата, хората споделяха, че е необходима повече информационна кампания за това, което предлага консервативно десният съюз.

Национално обединение на десницата е единствената алтернатива на левия популизъм и на политиката на страха, които има в смесените райони, всявани от страна на ГЕРБ и ДПС.

Водачът за Силистра Тамер Хасан вярва в дясното обединение, защото като човек от бизнеса знае, че дясната политика и правила са за образование, за създаване на работни места и трудови навици, а не за политика на социални помощи и липса на перспектива за местните хора.
Държавата има нужда от политическо лидерство с ясни десни политически решения и прозрачност в управлението.

Национално обединение на десницата е с номер 7 в интегралната бюлетина за изборите за народни представители на 14 ноември. 

Избори 2021

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Платено съдържание

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови