Цвети Стоянова замина на рехабилитация в Германия

OFFNEWS Последна промяна на 09 януари 2017 в 09:23 5739 2

Гимнастичката Цвети Стоянова е заминала на рехабилитация в Германия вчера.

Там световната шампионка с ансамбъла от Измир 2014 ще се възстановява от травмите, които претърпя след зловещ инцидент на 14 юни миналата година.

Според столично издание в клиниката Стоянова ще бъде заедно с руска гимнастичка, която също се нуждае от лечение. Не се споменава в кой град е лечебното заведение, за да не бъде безпокоена Стоянова, която в последно време беше много активна в социалните мрежи.

На 25 декември навръх Коледа гимнастичката поиска извинение и благодари на лекарите в “Пирогов”, че са подарили най-важното – живот. В последните часове на старата година Стоянова отново написа дълго послание към феновете си.

"2016 година не беше най-тежката в живота ми, но беше последната тежка година в него. Не ми отне повече от всяка друга, не ме боля повече и не плаках най-много! Сега аз я изпращам като победител на собствения си живот, без сълзи, а с много смях и хубави емоции! Искам да знаете, че не съжалявам за нищо което съм направила през живота си! Благодарна съм за точно този живот, за всеки човек и всяка случка в него.

Срещнах толкова прекрасни хора, от които получих, също толкова прекрасни уроци. Смело мога да кажа, че животът ме обича и аз него. Господ също! Няма думи на света, които да изразят благодарността ми към целия екип на "Пирогов", но мога да им пожелая цялото здраве и щастие на света, защото го заслужават и да продължават да спасяват хората, дори когато не го заслужават.

Разбрах какво е да боли, да страдаш, да си истински щастлив от факта, че просто дишаш сам, че нямаш нито една тръбичка в тялото си, да си благодарен, да си просто жив... Просто БЛАГОДАРЯ! Готова съм за 2017 година и за всичко което ще ми донесе тя!", написа Стоянова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8796

2

Draven Filosoff

09.01 2017 в 13:32

Такива като тая мало_умничка не заслужават вниманието, което им се отделя.