Цвети Стоянова: Благодаря ви и ми простете!

Последна промяна на 25 декември 2016 в 15:50 17048 1

Гимнастичката Цветелина Стоянова проговори за първи път след инцидента от 14 юни тази година, когато падна от 6-ия етаж на жилищна сграда.

Все още няма категорична яснота защо се стигна до фаталния полет, но радостното е, че след дълга битка за живота Цвети вече е добре и отново намира радост и смисъл да се бори.

Навръх Коледа Цвети използва личния си профил в Instagram, за благодари на всички, които са били до нея в последните няколко месеца.

"И тъй като Коледа е времето, когато сме най-искрени, истински и откровени искам да използвам момента да благодаря на всеки един от вас, който беше до мен, когато бях тъжна, щастлива, недостатъчно добра, че не се отказахте от мен, когато съвсем не заслужавах да бъда обичана.

Благодаря на Господ, че съм жива! Благодаря на докторите от "Пирогов", че ми подариха най-скъпия подарък, живота! Благодаря на семейството и приятелите ми, които всеки ден бяха неотлъчно до мен! Простете ми, защото съм човек и понякога греша!

Защото най-голямото богатство са не парите, колите, дрехите и вещите, а хората, които те обичат такъв какъвто си! Благодаря на всеки един от вас, че го имам в живота си! За мен най-голямото щастие е вие да бъдете щастливи!", написа Цвети Стоянова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9214

1

XR4

25.12 2016 в 23:26

Няма за какво да ни благодариш,пиле! Не е важно колко пъти ще падне един човек.Важно е колко пъти ще стане.Ти стана!Вината не е твоя!Радвай се на живота!!!