Цвети Стоянова: Няма да забравя болката ви, съжалявам

ОFFNews 03 април 2017 в 11:20 7615 1

Гимнастичката Цветелина Стоянова, която претърпя тежък инцидент миналата година, благодари на почитателите си с писмо в социалната мрежа Instagram. Едно от златните момичета оцеля след скок от 6-ия етаж.  Гръбнакът на Цвети Стоянова е прикрепен с пластини.

„Може би, не ми остана време да благодаря на семейството ми, на приятелите ми и на всички тези непознати хора, които се молеха за мен когато бях на ръба на смъртта. Никога няма да забравя този кошмарен спомен и Слава Богу, той е тук в мислите ми, за да ми напомня колко сила и любов нося в сърцето си", пише Цвети.

"Благодаря ви мили хора за всяка молитва и за всяка положителна енергия, която ми изпращахте, за всички цветя с които ме засипвахте, всички играчки и картички с прекрасни пожелания”, пише Цвети Стоянова и още:

„Никога няма да забравя хората които всеки ден точно в 12:30 ми държаха ръката дори когато очите ми бяха затворени! Няма да забравя болката в очите на семейството ми и тяхната сила да остават до мен с усмивка на лице. Едно голямо благодаря на семейството ми, истинските ми приятели, добрите хора и най-вече на докторите.

Едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на семейството ми. Обичам ви и ви подарявам моята най-истинска и щастлива усмивка всеки един ден от новия ми живот!”, завършва писмото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

03.04 2017 в 11:52

Не разбирам само зщо под новина за Цвети ми "препоръчвате" да прочета защо си бил тръгнал паоло барези пасторчето?! Тоя пиян италиански хлебар каква връзка има с Цвети?!