Рилският манастир и мекици дават сили на ансамбъла

OFFNews 02 април 2017 в 15:46 4019 0

Ден за почивка имаха момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика и се възползва от хубавото време по най-добрия начин. Група за разходка до Рилския манастир поведе теньорът Весела Димитрова и помощникът й Михаела Маевска, предава колегата Стефан Ралчев от "Блиц спорт".

С момичетата бяха хореографите Светлин Димитров и Маргарита Будинова. Капитанът Симона Дянкова бе с приятеля си, както и „златното момиче” Михаела Маевска. Целият отбор – Ели Бинева, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Мадлен Сергеева, Теди Александрова, Камелия Стоилова и Стефани Кирякова, прекара страхотен ден на едно от най-красивите места в България.

Естествено, треньорите и момичетата, отправиха молитви за успешен сезон. Разходката до Светата обител беще придружено и със задължителното похапване на... мекици.

В Рилския манастир стана традиция да се опитват от вкусните домашни вкусотии, които се продават на един от близките павилиони. Последва обяд и обратен път към София.

Момичетата трябва да са щастливи с либерални треньори. Навремето Нешка Робева не даваше на Златните момичета да опитат дори едно пържено картофче, да не говорим за мекици. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови