Грациите подготвят още един спектакъл

OFFNEWS 18 ноември 2016 в 10:09 3289 0

Поне още един спектакъл ще изнесат момичетата от ансамбъла ни по художествена гимнастика, вдъхновени от фурора на бенефиса им в "Арена Армеец".

Снощи гимнастичките ни си взеха "Сбогом" с публиката, но в минутите след заглъхването на овациите на 12-хилядната публика са променили решението си.

"Оставаме в залата, подготвяме нещо", намекна загадъчно Християна Тодорова в студиото на Нова тв тази сутрин. Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева само се умихна съзаклятнически, с което на практика потвърди, че вече се работи да има още едно представление.

За нещо като турне на отбора по художествена гимнастика се заговори още преди повече от месец, но впоследствие беше обявено, че спектакълът ще е един-единствен на 17 ноември в София. Още тогава беше деклариран интерес от страна на градове като Русе и Пловдив.

Сега вече отново е на дневен ред повторение на бенефеса, като обсъжданата дата е 5 декември. Идеята за още един спектакъл е дошла от Ренета Камберова и Християна Тодорова, а останалите момичета явно са дали съгласие.

"Трогнати сме от вниманието на публиката. Благодаря на тези момичета, с които направихме нещо на наистина световно ниво. Цялата тази любов, която хората изпитват към тези момичета, е светъл лъч в заобикалящата ни действителност", каза Илиана Раева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !