Зидан: Oстана горчив вкус след равенството с Валядолид

OFFNews 25 август 2019 в 12:11 1337 0

Tреньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан смята, че "белия балет" заслужаваше да спечели двубоя от втория кръг на испанската Ла Лига срещу Валядолид (1:1).

"Кралете" доминираха през първото полувреме, като Хамес Родригес бе главно действащо лице на терена и създаде редица положения, но нито едно не бе увенчано с гол.

През втората част домакините продължиха да диктуват темпото, но не успяваха да стигнат до вратата на Валядолид. Все пак Карим Бензема (82') успя да го направи и зарадва по-голямата част от 63 037-те зрители, които бяха по трибуните на "Бернабеу". Малко след това обаче Гуардиола Наваро (88') шокира "белия балет" и донесе точката на отбора си.

"У нас остана горчив вкус, защото изпълнихме най-трудната част и вкарахме през второто полувреме. Не бе най-добрият отрязък, но вкарахме. Три-четири минути след това противникът изравни.

Това е трудно да се приеме, тъй като заслужаваме трите точки. Нашият отбор трябва да играе през всичките 90 минути, настоявам за това. Ако действаме през всичките 90 минути по начина, по който играхме през първото полувреме, ще имаме отлични шансове за победа", каза Зидан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови