Желаещите да гледат Ружомберок - Левски плащат по 20 лева

OFFNews Последна промяна на 01 юли 2019 в 12:37 854 0

На 2 юли, вторник, от 10:00 часа в предварителна продажба ще бъдат пуснати билетите за гостуването на Левски в Словакия срещу Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа, съобщиха в официалния сайт на "сините".

Срещата е на 11 юли, четвъртък от 19:30 часа. Цената на билета е 20 лева, а продажбата ще става само срещу документ за самоличност (лична карта или международен паспорт), уточняват от клуба.

До 3 юли, сряда, включително, билети ще могат да закупуват само притежателите на абонаментни карти за сезон 2018/2019 срещу представянето на абонаментната карта. Няма ограничение в бройката на билетите, които един привърженик може да купи, стига да може да предостави списък с трите имена, документите за самоличност и номерата на абонаментните карти на хората, за които купува билетите.

За всички, желаещи да подкрепят Левски в Словакия, е важно да знаят, че влизането на мача в Ружомберок ще става само срещу представяне на документ за самоличност на входа на стадиона.

На 4 юли, четвъртък, неизкупените от притежатели на сезонни карти билети ще бъдат пуснати в продажба в магазина на ПФК Левски в Сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" срещу лична карта или международен паспорт.

Привържениците на Левски, които имат постоянно местоживеене в чужбина, и искат да посетят мача с Ружомберок, могат да направят своята заявка на имейл: [email protected], като в заявката посочат трите си имена и документ за самоличност. В потвърждение на заявката всеки от тях ще получи и инструкции как да заплати и получи билетите си. Краен срок за заявки - четвъртък, 4 юли, до 17:30 часа.

От "Георги Аспарухов" се обръщат към всички привърженици да подкрепят отбора на старта му в европейските клубни турнири този сезон, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания от УЕФА на 26-кратните шампиони.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови